Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Vakuum Blandarehomogenisator

Det är en vakuum blandare, men den inkluderar homogeniserings blandare. Den homogeniserande agitatorn kan lyfta automatiskt. Den har en hög skjuvnings blandare med 3600 rpm höghastighets omrörare. Denna blandningstank kan vrida 90-180 vinkel. Så det är lätt att hälla ut den höga viskositetskrämpastaen eller majonnäs etc ... Och det är lätt att rengöra den tanken eller vi kan skrapa återstående krämpasta.

Vakuum Blandarehomogenisator

Vakuum Blandarehomogenisator

 

Vakuumblandare homogenisator för vakuum process med hög viskositet

Vakuumblandare homogenisator för vakuum process med hög viskositet

 
Det är en vakuum blandare, men den inkluderar homogeniserings blandare.  Den homogeniserande agitatorn kan lyfta automatiskt. Den har en hög skjuvnings blandare med 3600 rpm höghastighets omrörare. Denna blandningstank kan vrida 90-180 vinkel. Så det är lätt att hälla ut den höga viskositetskrämpastaen eller majonnäs etc ... Och det är lätt att rengöra den tanken eller vi kan skrapa återstående krämpasta. 
 

Laboratorie-vakuum blandare homogenisator

Laboratorie-vakuum blandare homogenisator

 
Vakuumblandare homogenisatorn, om den homogeniserings blandaren installeras i botten av den här blandningstanken, kommer det att vara bra för laboratorievakuumblandarehomogenisatorn. Eftersom det kommer att vara lämpligt för laboratorie blandning av små batch-vakuumblandare.
 
 

Category: Vacuum Homogenizer Mixer

Comments

Get Good Price

DIRECTLY GET A GOOD PRICE OR A MACHINERY SOLUTIONS.

  • Please enter your email address to get A Good Quotation Solutions.

[profiler]
Memory usage: real: 22806528, emalloc: 22244296
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem